Ιδέες για δώρα!

VIEWS

1/52/53/54/55/5 3,67 / 5 (3 αξιολογήσεις)
Loading...

Οι γιορτές πλησιάζουν και έχω ήδη αρχίσει την αναζήτηση δώρων για τους αγαπημένους. Στους φίλους που έχουν καλή σχέση με την κουζίνα προτιμώ να κάνω δώρα σχετικά με το αγαπημένο μας hobby οπότε ψάχνω διάφορα όμορφα και έξυπνα “κουζινικά”. Είπα να μοιραστώ μαζί σας μερικές από τις ανακαλύψεις μου. (Η ανάγκη για νέες ιδέες και όμορφα αντικείμενα είναι διαρκής οπότε αν έχετε κάποια πρόταση είναι απολύτως ευπρόσδεκτη!)

set-maxairakia-tyriou

Σετ Μαχαιράκια σερβιρίσματος τυριού

Αυτά τα μαχαιράκια τα ανακαλύψαμε ένα βράδυ στο Eataly της Μπολόνια και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος!. Το σετ αποτελείται από μαχαιράκι μαλακού τυριού, μαχαιράκι παρμεζάνας, μαχαιράκι σκληρού τυριού και πιρουνάκι σερβιρίσματος. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και έχουν αντικολλητική επίστρωση και χαρούμενα χρώματα!

Θα τα βρείτε στο CookShop €19,00

willliams-sonoma-mezoures

Μεζούρες κουταλάκια και κούπες Williams-Sonoma

Tα καταστήματα Williams Sonoma θα μπορούσαν να είναι από μόνα τους ένας λόγος για να ταξιδέψεις στην Αμερική. Ευτυχώς μπορούμε πλέον να παραγγείλουμε μέσω internet και να μς τα στείλουν στην Ελλάδα. Αυτά τα σετ από μεζούρες κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι μου έχουν λύσει τα χέρια και είναι και πραγματικά όμορφα. Υπάρχουν σε σετ αλλά και μεμονωμένα σε διάφορα μεγέθη χωρητικότητες.

Θα τις βρείτε στο Williams Sonoma €14,93 – €39,30

sets-gia-sokolatakia

Kaiser σετ 25 τεμαχίων για σοκολατάκια

Ότι χρειάζονται οι επίδοξοι chocolatiers! Το σετ περιλαμβάνει πιρούνες και ειδικό κουταλάκι για βούτηγμα σε σοκολάτα, σχάρα για να στεγνώνουν τα σοκολατάκια (ιδιαίτερα χρήσιμη και σε πολλές άλλες συνταγές), καλούπια από αλουμίνιο και βιβλίο συνταγών με συνταγές για σοκολατάκια!

Θα το βρείτε στο Amazon.de €19,00

weber-thermometro-bbq

Θερμόμετρο ακίδας ψηφιακό Weber Style

Ιδανικό gadget για τους λάτρεις της… σχάρας από τον κορυφαίο κατασκευαστή barbecue. Σωστό ψήσιμο σημαίνει έλεγχο της θερμοκρασίας και το συγκεκριμένο θερμόμετρο σας βοηθά ακόμα και αν τώρα κάνετε τα πρώτα σας βήματα αφού διαθέτει προ-προγραμματισμένες ρυθμίσεις θερμοκρασίας έτσι ώστε να μην ξεπεράσετε την ώρα που είναι ήδη έτοιμο το κρέας σας. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον θερμοκρασίες ενώ διαθέτει και χρονόμετρο.

Θα το βρείτε στο Coozina.gr €50,00

wusthof-set-maxairia-gourmet

Wusthof σετ 3 μαχαιριών σειρά Gourmet

Τα μαχαίρια είναι το σημαντικότερο εργαλείο κάθε μάγειρα. Αυτό το σετ από τον κορυφαίο κατασκευαστή Wusthof είναι κατασκευασμένο από ατσάλι με συνθετική λαβή και περιλαμβάνει όλα τα μαχαίρια που χρειάζονται στο καθημερινό μαγείρεμα: Μαχαίρι Chef – λαχανικών 20cm, Μαχαίρι για φιλετάρισμα 16cm και Μαχαίρι γενικής χρήσης 12cm.

Θα το βρείτε στο Coozina.gr €89,95

kitchenaid-5kpexta

Kitchenaid εξάρτημα ζυμαρικών 5KPEXTA

Αυτό το δώρο απευθύνεται μόνο σε κατόχους μίξερ Kitchenaid αλλά αξίζει να αγοράσει κανείς Kichenaid για να χρησιμοποιεί αυτό το εξάρτημα! Πραγματικά με έχει σώσει σε ότι αφορά τα φρέσκα ζυμαρικά. Διαθέτει εργαλείο πολλαπλών χρήσεων, θήκη αποθήκευσης εξαρτημάτων, βούρτσα καθαρισμού και ένα σετ 6 δίσκων για την παρασκευή ζυμαρικών σε διάφορα μήκη, πάχη και σχήματα

Θα το βρείτε στην Παρουσίαση €149,00

Περιμένω τις προτάσεις σας στα σχόλια.
Happy Shopping!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *