Σαν παιδί θυμάμαι τον εαυτό μου, να περιφέρομαι μέσα σε μια κουζίνα όπου μαμά, γιαγιάδες αλλά και θείες από την Κρήτη μαγειρεύουν. Καθημερινό φαγητό, φαγητά και γλυκά για γιορτινές οικογενειακές συγκεντρώσεις … κάποιες φορές και για δυσάρεστα γεγονότα. Σε ηλικία 8 ετών δοκίμασα να φτιάξω το πρώτο μου κέϊκ χρησιμοποιώντας τη συνταγή της κόκκινης συσκευασίας από το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και ανακάλυψα ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα τελικά!

Τα χρόνια πέρασαν με πολλή μαγειρική, μεταξύ άλλων, και στη διαδρομή βρέθηκα και με ένα σύντροφο με το ίδιο “κουσούρι” με εμένα. Ξαφνικά η συλλογή αγαπημένων συνταγών αυξήθηκε σημαντικά και η ηλεκτρονική καταγραφή ήταν απαραίτητη. Με τη βοήθεια του καλού μου αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το site για να μοιράζομαι τις πιο πετυχημένες συνταγές που έχουμε δοκιμάσει και φωτογραφίσει εμείς ή οι φίλοι μας.

Περιμένω τα σχόλιά σας, τις υποδείξεις σας αλλά και τις συνταγές σας, και που ξέρετε μπορεί να κανονίσουμε να βρεθούμε και να μαγειρέψουμε μαζί!

Ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στο demideli.com,

Demi

 

Κόκκινο Πιπέρι
Μαύρο Πιπέρι
Πεπεροντσίνο ή Πιπεριές Τσίλι
Λαχανικά για Σούπα Ψάρι
Ρίγανη
Σταφίδες Σουλτανίνα
Σουμάκ
Βιολογικά Παντζάρια Beetroot Chioggia